Тема: Застосування вуглеводнів, їхня біологічна роль.
Мета уроку: поглибити знання про застосування вуглеводів, їх біологічну роль на основі знань про їх будову, властивості; обґрунтувати харчову цінність вуглеводів; ознайомитися з видами професій, пов’язаних з використанням вуглеводів; здійснювати міжпредметні зв’язки з біологією
Опрацювати П.32-34 ст.115., ст. 119., ст. 121.
Підготувати навчальні проекти:№15. "Дослідження хімічного складу їжі", №16 "Хімічний склад жувальних гумок". №17"Хімічний склад засобів догляду за ротовою порожниною"
Вибираєте один із проектів. Надсилайте
L55758398@gmail.com
Урок 57. 17 квітня
Комментариев нет:
Отправить комментарий